Утре ще се състои среща между акад. и Мария Габриел

...
Утре ще се състои среща между акад. и Мария Габриел
Коментари Харесай

Предстои първа среща между акад. Денков и Мария Габриел след бурята със записите

Утре ще се състои среща сред акад. и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. Това стана ясно от думите на народния представител от ПП-ДБ Даниел Лорер.

„ Първите слънчеви лъчи евентуално ще огреят още на следващия ден, тъй като акад. Денков има планувана среща с госпожа Габриел. Трябва да намерим храброст, макар големите запаси, които имаме един към различен “, изясни Лорер в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Той означи, че доверието сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС занапред ще се гради.

Всички видяхте офанзивата, на която бяхме подложени. Надявам се, че ще намерим път и да изградим изчезналото доверие сред двете обединения, тъй като от това зависи накъде ще тръгне България – напред към Европа, или обратно към Изтока, добави депутатът.

По думите му двата най-важни фактора в договарянията за кабинет все още са акад. Денков и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Относно вчерашната обстановка при връчването на втория мандат, Лорер показа, че президентът си е изпуснал нервите и добави, че „ всички са тръпнали в очакване “ дали въобще ще им даде мандата.

Усети се очевидно отвращение да го даде на тези, които суверенът е определил като мандатоносители. Поведението на президента граничеше с посягане върху конституционния ред, уточни Лорер.

„ Кой дестабилизира обстановката? Защо един наш народен представител записва сякаш инцидентно наши диалози, за какво по-късно споделя, че нашите водачи са го сплашвали, а след това споделя, че не са го сплашвали... Мисля, че сюжетът се написа другаде “, сподели още Даниел Лорер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР