Утре ще се появи слаб северозападен вятър. Отново в по-голямата

...
Утре ще се появи слаб северозападен вятър. Отново в по-голямата
Коментари Харесай

Дъждовете Ще Се Редуват С Екстремни Жеги През Следващите Дни! В Части На България Ще Достигнат 35 Градуса!

Утре ще се появи слаб северозападен вятър. Отново в по-голямата част на страната ще бъде без превалявания. Такива са евентуални над планините, Североизточна България и Северното Черноморие.

В неделя атмосферата още веднъж ще се лабилизира и на повече места в страната ще превали и прегърми. Ще има и местни градушки. Температурите след обяд ще са от 26 до 31 градуса.

В понеделник и вторник основна смяна на времето няма да настъпи. Ще бъде топло, с температури ор 26 до 31 градуса.

Ще се развива купеста облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици.

В сряда валежи ще има най-вече над планините. Температурите остават в интервала от 26 до 31, 32 градуса.

Според предварителните прогнози на числовите модели, в средата на идната седмица ни чака в допълнение покачване на температурите и в низините те ще доближат стойности до 33, 34 градуса, като не са изключени и такива до към 35 градуса. Повече детайлности очаквайте в идващите дни.

В планините на следващия ден и в неделя ще бъде несигурно, като има условия за гръмотевични стихии. Предпочитайте планински преходи преди обяд или в по-ниските планински елементи. Повече слънчеви часове ще има с събота, а по-мощни явленията ще бъдат в неделния ден.

На 1200 метра надморска височина в събота температурите ще доближат към 22 градуса, а в неделя ще бъде по-хладно - до към 17.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР