Утре ще преобладава слънчево време. Това съобщиха от Националния институт

...
Утре ще преобладава слънчево време. Това съобщиха от Националния институт
Коментари Харесай

Новата седмица идва със слънце

Утре ще доминира слънчево време.

Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН), представени от Фокус.

Преди обяд тук-там в низините с понижена видимост. Временни нараствания на облачността ще има над южните региони, само че единствено на изолирани места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 19° и 24°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над южното крайбрежие, само че единствено на изолирани места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-21°.

Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има над Рило-Родопската област, само че единствено на обособени места там ще превали слаб дъжд. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра – към 8°.

Във вторник времето ще се задържи без основна смяна - най-вече слънчево, преди обяд в Източна България и на обособени места в низините и котловините - мъгливо или с ниска облачност. В сряда от изток облачността ще се усилва, по-късно след обяд тук-там в Южна България ще превали.

Вятърът ще остане от изток-североизток. В четвъртък ще доминира облачно време, тук-там с валежи, най-вече слаби.

Дневните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, а минималните - по-високи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР