Утре ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност над

...
Утре ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност над
Коментари Харесай

Времето през следващата седмица

 Утре ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност над планинските региони. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°, по-ниски по Черноморието.

Във вторник времето ще бъде слънчево, с купеста облачност след обяд над планините в Югозападна България, където е допустимо да превали. Ще бъде малко по-топло, с оптимални температури най-вече сред 31° и 36°, по-ниски по Черноморието. Вятърът ще е най-вече сдържан от изток-югоизток.

В сряда от северозапад ще прониква студен въздух. Над крайните западни региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Над останалата част от страната ще се задържи най-вече слънчево и по-топло.

От четвъртък до края на седмицата ще се усили вятърът от изток-североизток. Ще има променлива облачност, над източната половина от страната по-често до слънчево. В четвъртък след обяд в обособени региони в Югозападна, а през идващите дни - на повече места в Западна България, ще превалява временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. В Западна България температурите ще са малко под 30°, в Горнотракийската равнина и източната част на Дунавската низина - до 34°-36°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР