Утре ще бъде слънчево, с повече облаци преди обяд над

...
Утре ще бъде слънчево, с повече облаци преди обяд над
Коментари Харесай

До 24 градуса в неделя

Утре ще бъде слънчево, с повече облаци преди обяд над източната половина от страната. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще са най-вече сред 19 и 24 градуса, по-ниски по морския бряг, оповестява Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Повече облаци ще има в утринните часове, само че превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан вятър от западната четвърт. Максимални температури най-вече сред 12 и 15 градуса, тук-там в южните региони до 18-20 градуса. Температурата на морската вода е 7-9 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан западен вятър, който по здрач ще се ориентира от югозапад и ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14, на 2000 метра - към 8 градуса.

В понеделник ще остане слънчево, сутринта на обособени места в източните региони - с понижена видимост. В Източна България ще духа слаб до сдържан югозападен, по Черноморието - югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса. Късно след обяд над северозападните региони ще се развие купеста облачност.

Във вторник ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места, основно в планините и планинските региони, с краткотрайни валежи, допустимо е да прегърми. Вятърът ще се ориентира от северсеверозапад и дневните температури едва ще се намалят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР