Утре ще бъде предимно слънчево и горещо, с максимални температури

...
Утре ще бъде предимно слънчево и горещо, с максимални температури
Коментари Харесай

Утре ни очаква горещо време с температури до 40 градуса

Утре ще бъде най-вече слънчево и горещо, с оптимални температури сред 35 и 40 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Ще се появи слаб северозападен вятър, а по здрач облачността ще се усили и до среднощ на изолирани места в Западна и Северна България ще превали и прегърми.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб вятър, най-вече от югоизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 30 и 34 градуса. Температурата на морската на вода ще бъде към 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, предава Българска телеграфна агенция.

Ето какво време ни чака през днешния ден

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър. След обяд ще се развие купеста облачност и вечерта на обособени места в масивите от Западна България ще превали и прегърми. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 27 градуса, на 2000 метра - към 20 градуса.

В събота със слаб вятър от северозапад, в Източна България от север-североизток, ще прониква релативно по-хладен въздух. Ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност, на обособени места, основно в източната половина от страната и планините ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 31 и 36 градуса. В неделя ще има променлива облачност, към момента на обособени места е допустимо да превали за малко. Температурите ще са с още градус-два по-ниски.

Прогнозата за времето може да ревизирате ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР