Утре се навършват 30 години от основаването на СДС. Със

...
Утре се навършват 30 години от основаването на СДС. Със
Коментари Харесай

СДС става на 30 - Румен Христов със спомени от миналото и цели за бъдещето

Утре се навършват 30 години от основаването на Съюз на демократичните сили. Със мемоари за основаването на партията и коментар за нейното настояще и бъдеще в студиото на " Панорама " гостува ръководителят й Румен Христов.

Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: На 7 декември 1989 година бях в студентските общежития, несъмнено, преди този момент на протест. Мога да кажа, че съм един от създателите на Съюз на демократичните сили в община Студентска.
Да ще призная, че Съюз на демократичните сили е бледа сянка на това, което беше, само че животът е доста динамичен, животът се трансформира. Съюз на демократичните сили промени България, извърши главната си задача, безапелационен е Христов.
Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: Съюз на демократичните сили има свои почитатели, истината е, че не ни стигат независимо за прескачането на 4-процентната преграда, само че се опитваме със своите гласоподаватели да формираме едно дясно болшинство.
Вижте целия диалог във видеото!
 Румен Христов: Съюз на демократичните сили е партията, която промени България Румен Христов: Съюз на демократичните сили е партията, която промени България
Съюз на демократичните сили се промени доста, което е разбираемо, поради 30-годишната ни история. "Аз считам, че това е партията, която промени България ", съобщи за "Още от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР