Утре се навършва година от смъртта на Иван Ласкин, но

...
Утре се навършва година от смъртта на Иван Ласкин, но
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева година след смъртта на Ласкин: Толкова много неща искам да му кажа

 Утре се навършва година от гибелта на Иван Ласкин, само че неговата обичана Александра Сърчаджиева към момента не е привикнала с мисълта, че него го няма.

" Самотата е доста ужасно нещо ", признава тя.  " Толкова доста неща желая да му кажа. Най-вече, че доста го обичам. Вярвам, че човек след гибелта отива в друго измерение и продължава някакъв живот. Искам да имам вяра, че е до нас със София и ни пази: ", проплака рано сутринта Алекс Сърчаджиева в " Събуди се " по Нова телевизия. 

" Връщаш лентата обратно, с цел да си спомниш нещата, които са ти се случили. Винаги съм си правила равносметки. Не се запитвам за какво ми се е случило, тъй като отговор няма да получа. Явно имам да узнавам някакви неща, а за какво - отговорите ще получавам докрая на живота си. Надявам се да бъда задоволително мощна, с цел да се оправя с всичко, през което към момента преминавам, да мога да си отгледам детето и да я направя заслужен човек ", добавя тя.

След гибелта на Ласкин тя остава напълно сама и в този миг схваща кои са същинските й другари, написа още " Блиц ".

 

" Оказа се, че имам прелестни хора до себе си, че има на кой да разгадавам. Появиха се и такива, които желаеха да си създадат пиар, само че това е техен проблем, не ме вълнува. Имам почтени другари, които ми оказват помощ по всевъзможен метод, посрещат ме в дома си, дават ми от хляба си. Помагат ми за София, тъй като аз нямам детегледачка и я оставям при тях, когато съм на зрелище ", споделя актрисата.

На 4 ден след кончината на Ласкин актрисата излиза на сцената за комедийно зрелище. " За мен беше доста ужасно, имах възприятието, че ще умра преди да изляза. Когато се случва такава покруса е мъчно да се събереш. Но нямаш избор и би трябвало да излезеш.  Когато излязох на сцената настъпи тишина и се чудех какво върша там. Но след това получих овации, каквито в никакъв случай не съм получава. През тази една година получих поддръжка и от непознати хора. Господ ти взима нещо, само че ти дава друго - любовта на хората. Тези хора са ми огромна опора ", през сълзи споделя Сърчаджиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР