Утре съдът на втора инстанция ще гледа делото срещу Константин

...
Утре съдът на втора инстанция ще гледа делото срещу Константин
Коментари Харесай

От февруари БНТ може да остане без Генерален директор


Утре съдът на втора инстанция ще гледа делото против Константин Каменаров за шофиране пийнал с 1.65 промила алкохол в кръвта.
Очаква се това да е последното съвещание, изключително откакто ръководителя на състава санкции с 1000 лева Каменаров за шиканиране /бавене на процеса/. Почти една година генералният шеф с процедурни, адвокатски хватки и съмнителни болнични отлагаше плануваните каузи.
Припомняме, че Каменаров бе наказан на година и три месеца условно с три годишен изпитателен период за това, че е карал откакто е пил уиски и златен корен за намаляване с чист алкохол. Тези обстоятелства той самичък си е признал пред първоинстанционният съд.
Ако, както се чака, Градският съд подтвърди присъдата, Българска национална телевизия остава без Генерален шеф, тъй като наказан за закононарушения от общ темперамент не може да заема този пост. Затова Съвет за електронни медии би трябвало да насрочи конкурс за нов началник на малкия екран.
Едномесечен е срокът за изговаряне на решението, т.е. доникъде на февруари ще е ясна ориста на Константин Каменаров. Хора от Българска национална телевизия настояват, че финансовото състояние на малкия екран майка е пагубно. Всички се чудят кой ще бъде този храбрец, който ще поеме телевизия, която е във в действителност банкрут с над 30 милиона недостиг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР