Утре руският президент Владимир Путин ще подпише документите за анексиране

...
Утре руският президент Владимир Путин ще подпише документите за анексиране
Коментари Харесай

Путин ще подпише документите за анексиране на четирите украински области

Утре съветският президент Владимир Путин ще подпише документите за анексиране на четирите украински области, в които бяха извършени референдуми. Планирана е тържествена гала, както и концерт на Червения площад.

На плануваната гала в Кремъл се чака да участват всички съветски депутати, както и проруските водачи на четирите области - Донецка и Луганска на изток, и Запорожка и Херсонска на юг, в които бяха извършени референдумите.

" Утре, в Кремъл, в Георгиевската зала, тъкмо в 15:00 часа ще се състои гала по подписването на Договорите за присъединение на новите територии към Руската федерация. Ще има огромно послание на президента Путин. И това не е посланието на президента към Федералното заседание. Много е значимо да не се бърка - това са разнообразни формати ", съобщи Дмитрий Песков, представител на Кремъл.

Според Москва референдумите са били почтени и открити, а военни е имало за гарантиране сигурността на гласоподавателите. От Кремъл прецизираха, че всички документи, свързани с присъединението на новите територии, ще бъдат подписани до съвещанието на Съвета на федерацията, планувано за 4-и октомври, на което се чака да се уточнят детайлности за анексирането.
Източник:БНТ
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР