Утре при премиера Бойко Борисов ще има работна среща, на

...
Утре при премиера Бойко Борисов ще има работна среща, на
Коментари Харесай

Утре обсъждат при Борисов проектите за питейна вода за Перник

Утре при премиера Бойко Борисов ще има работна среща, на която ще се разискват плановете за обезпечаване на питейна вода за Перник. Това заяви министърът на околната среда и водите Емил Димитров след среща с кмета на града Станислав Владимиров.

В Министерски съвет има подготвени работни разновидности, които на следващия ден ще бъдат разисквани с управлението на общината и област Перник и министрите, ангажирани с решение на рецесията. Преди това министър Димитров направи оглед на язовир „ Студена “, където се срещна със чиновници на Басейнова дирекция и Регионална инспекция за опазване на околната среда, които го срещнаха с осъществяването на поставените от министъра задания.

Попитан за инспекциите на прокуратурата за отпадъците министър Димитров съобщи, че е разпоредил на Регионалните инспекции по околната среда и водите да оказват цялостно подпомагане. " В този порядък би трябвало да създадем механизъм, който да е по-ефективен от сегашния във връзка с контрола върху вноса, съхранението и оползотворяването на боклуци. Това е задача, която ми е предоставена от премиера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР