Утре предстои решаващата среща за сезона в НБА между комисаря

...
Утре предстои решаващата среща за сезона в НБА между комисаря
Коментари Харесай

Ето какво ще се обсъжда на утрешната среща на НБА

Утре следва решаващата среща за сезона в НБА сред комисаря Адам Силвър и Бордът на шефовете, на която ще се вземе решение за това къде, по какъв начин и по какъв метод ще се възобнови сезона в Лигата. Шамс Чарания от The Athletic разкри какво тъкмо ще обсъдят управителните органи.

So the NBA's inviting 22 teams to Orlando: 13 Western Conference, 9 Eastern Conference. Eight-regular season games per team. Play-in for the 8th seeds. July 31-October 12. Vote tomorrow to ratify.
The NBA's back.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 3, 2020 Според информацията, Адам Силвър ще предложи формат с 22 тима за възобновяването на сезона. Структурата на финалния шампионат ще включва 16-те тимове, които към този момент заемаха местата от 1-о до 8-о в двете конференции, както и 6 спомагателни тима, които ще се борят за последното 8-о място в двете конференции.

Sources: Joining the 16 current playoff teams in Orlando: New Orleans, Portland, Phoenix, Sacramento and San Antonio in the West and Washington in the East. If the 9th seed is more than 4 games behind the 8th, No. 8 makes playoffs; Fewer than 4 games, a play-in tournament.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 3, 2020 Eйдриън Войнаровски от ESPN изясни обстановката с тимовете, борещи се за последното място за плейофите в класиранията на изток и запад, по следния метод:

" Присъединяващите се към 16-те плейофни тимове в Орландо: Ню Орлиънс, Портланд, Финикс, Сакраменто и Сан Антонио на запад. Вашингтон на изток. Ако деветият е на повече от 4 победи зад осмия, то осмият влиза в плейофите. Ако е на по-малко от 4 - шампионат за влизане в плейофите ", написа Войнаровски в Туитър.

Всички 22 тима ще изиграят по 8 мача от постоянния сезон в Орландо, с цел да се оформи класирането за плейофите, прибавя журналистът от ESPN. Срещата би трябвало да стартира от 19:30 часа българско време.


В момента на изток Вашингтон изостава на 5.5 победи от осмия Орландо, а на запад обстановката е доста сериозна, като тимът с най-лош баланс от поканените - Финикс Сънс, е с 6 победи по-малко от осмия Мемфис Гризлис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР