Утре, първи април стартира най-новият проект от групата на Sportal

...
Утре, първи април стартира най-новият проект от групата на Sportal
Коментари Харесай

Утре стартира Izbori.bg - специализирана платформа за изборите

Утре, първи април започва най-новият план от групата на Sportal Media Group - първата и единствена по рода си в България интернет платформа с фокус върху изборитес Izbori.bg.

Целта на екипа е да отразява и наблюдава спецификите и механизмите на изборните процеси и референдумите в България, както и участниците в тях. izbori.bg ще употребява методите на професионалната социология и публичните допитвания, посредством силата на цифровите технологии за премерване на публичните настройки по значими за обществото тематики.

Izbori.bg е част от медиината група Sportal Media Group, и в частност от платформата Novini.bg, които повече от 13 години развиват сполучливо планове в региона на онлайн и цифровите медии. През годините тя се наложи, като водач в онлайн пространството с редица планове в страната и чужбина.

В Izbori.bg всеки, който има интерес от политическите процеси ще открие данни на професионалната и безпристрастна социология, разбори от създатели в областта на публичните процеси, политиката и стопанската система.

Izbori.bg разполага и със лично студио, в което ще гостуват главните фигури от политическия, обещствен и стопански хайлайф. Първият посетител, с който ще започва студиото е еврокомисарят и лидер на листата на ГЕРБ за европейските избори Мария Габриел. Прякото лъчение на диалога започва тъкмо в 12 часа на обяд и може да се гледа онлайн в платформата. Анализ на политическата обстановка ще направи и политологът от Изследователски център "Тренд " Димитър Ганев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР