Утре от 15:00 часа на стадион Христо Ботев, ОФК Пирин

...
Утре от 15:00 часа на стадион Христо Ботев, ОФК Пирин
Коментари Харесай

Пирин вече може да използва Преслав Йорданов, Радуканов даде за пример как се играе със 17-годишен талант

Утре от 15:00 часа на стадион " Христо Ботев ", ОФК Пирин (Благоевград) излиза във значим мач против един от директните си съперници в класирането – Дунав (Русе).

Старши треньорът на орлетата Милен Радуканов показа на днешната конференция, че е удовлетворен от изявите и старанието на футболистите си, изключително в последните два мача.

“Не мога да не бъда удовлетворен от старанието на играчите. По индикатор на позволени голове сме четвърти-пети в класирането, което е триумф, само че за жалост бележим малко. Така както чудесно се пазиме, по този начин би трябвало и да бележим голове”, показа експертът.

“Искам да похваля 17 годишния младеж Димитър Митев за двата прелестни мача, които изигра. Дано и другите вземат образец, че със усърдие и разпределяне се реализират успехи”, сподели още Радуканов. Според него, Дунав играе по-добър футбол под управлението на Малин Орачев.

“Гледахме и мачовете досега. Определено играят добре и ще ни бъде доста мъчно, само че все пак задачата ни е ясна – трите точки”, безапелационен бе треньорът.

Преслав Йорданов е към този момент на линия за дуела, откакто от Казахстан бе изпратен интернационалния трансферен документ.

Стефан Дамянов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР