> Утре от 11.00 часа на ъгъла на бул. "Приморски"

...
> Утре от 11.00 часа на ъгъла на бул. "Приморски"
Коментари Харесай

Започва ремонт на важен пътен участък във Варна

> Утре от 11.00 часа на ъгъла на бул. "Приморски " и бул. "Цар Освободител ", ще се организира публична гала "Първа копка " за сполучлив старт на строително-монтажните работи на обект: "Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. "Цар Освободител " в обсег от бул. "Приморски " до бул. "Княз Борис І " по проекта на 3 м.р., регион Одесос ". 
Събитието се организира в границите на план №BG16RFOP001-1.002-0003 "Интегриран градски превоз на Варна - втора фаза " финансиран по Административен контракт за даване на безплатна финансова помощ № от ИСУН - BG16RFOP001-1.002-0003-C01, № РД-02-37-29/19.01.2017 г. 
На формалната гала ще участват господин Иван Портних - кмет на Община Варна, инж. Христо Иванов - заместител кмет на Община Варна, инж. Бистра Димова - началник на плана, представители на компанията, изпълняваща строително-монтажните работи. 
Проект "Интегриран градски превоз на Варна - втора фаза " цели надграждане на ограниченията във връзка с интегрираността на градския превоз на Варна, с цел да стане той още по-ефективен, по-бърз и по-екологичен, с по-малко ползване на сила, както и да се подобрят опциите за различни форми на напредване в градски условия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР