Утре от 10:30 ч. до 12 ч., ще бъде ограничено

...
Утре от 10:30 ч. до 12 ч., ще бъде ограничено
Коментари Харесай

Монтират рамки за толсистемата на АМ Тракия утре, ограничават движението


Утре от 10:30 ч. до 12 ч., ще бъде лимитирано придвижването в посока София по Автомагистрала „ Тракия “ от км 25 до км 0, заради монтирането на портални рамки за тол системата при км 0 и км 5 на автомагистралата, оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Всички коли до 12 т, пътуващи към София, ще се пренасочват от пътен възел „ Вакарел “ на Автомагистрала „ Тракия “ по обходен маршрут по път I-8 /Вакарел- София/, след което по път III-105 /Елешница - Нови хан/ и път I-6 /Елин Пелин - София/.

За тежкотоварните коли над 12 т се обезпечава паркинг при км 53 /след тунел „ Траянови врата “/, както и в сектора от км 34 до км 37. При нужда ще бъде обезпечен и паркинг при км 55 /преди тунел „ Траянови врата “/.
В посока София ще бъде лимитирано придвижването и при връзката на път I-8 с път III-105 /Елешница - Нови хан/. Ще бъде затворена за прекосяване и връзката на ул. „ Верила “ от село Равно поле с Автомагистрала „ Тракия “.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР