Утре на 22 декември в последния работен ден от 16-20

...
Утре на 22 декември в последния работен ден от 16-20
Коментари Харесай

На 22 декември ограничават движението за тежкотоварни автомобили

Утре на 22 декември в последния работен ден от 16-20 ч. ще има възбрана за придвижване на тежкотоварни коли над 12 тона, както и на 27 декември, 29 и 1 януари. Забраната важи за всички автомагистрали и някои по-натоварени пътни артерии. Това сподели в " Денят стартира " инж. Светослав Глосов от АПИ, който добави, че към този миг цялата останала републиканска мрежа е проходима и няма проблеми за колите, само че през цялата зима проходите " Петрохан " и " Троянски " остават затворени за коли над 12 тона, както и вископланинските.

Вижте във видеото целия диалог, където посетител бе и климатологът доц.Георги Рачев, съобщи Българска национална телевизия.Инж.Светослав Глосов, АПИ: Прогнозите за по-добро време не понижава подготовката за пътно поддържане. Днес завършват всички поправки на пътищата, с цел да може хората да се придвижват умерено. Готовността на организациите е 24-часова. Над 3000 машините са в подготвеност.

Инц. Глосов прикани водачите да карат деликатно, да се преценяват с пасажерите знаци, организацията, която е сложена на пътищата, сигналите и напътствията, които ще дава и Пътна полиция, както и колите да бъдат пригодени със зимните условия.

0700 130 20 е дежурният телефон на ситуационният център в АПИ, на който постоянно може да бъде получена информация за всеки един сектор от републиканската пътна мрежа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР