Утре министрите на външните работи ще завършат подготовката за срещата

...
Утре министрите на външните работи ще завършат подготовката за срещата
Коментари Харесай

НАТО определя космоса за област на военни действия

Утре министрите на външните работи ще завършат подготовката за срещата в Лондон . Срещата на водачите е навременна. Не на последно място, тъй като се задават въпроси за силата на трансатлантическите връзки . Наистина има разлики сред съдружниците по редица разнообразни въпроси , разяснява генералният секретар на Българска асоциация за туризъм и отдих Йенс Столтенберг.

Той добавя, че това са търговията, климата, нуклеарната договорка в Иран и неотдавна обстановката в Североизточна Сирия. Но разликите и подозренията сред съдружниците не са нови. Въпреки тях, НАТО става по мощно през последните седемдесет години и ние продължаваме да осигуряваме сигурност за съвсем 1 милиард души .

По думите му, ускоряваме нашата възпираща мощ и защита с повече сили при по-голяма подготвеност. В последна сметка да бъдеш част от мощен трансатлантически алианс е в народен интерес на всяка една от нашите страни.
 Космическото командване на Съединени американски щати готви съюз
Космическото командване на Съединени американски щати готви съюз " див, див запад " в космоса

Договорът за космоса споделя единствено, че не са разрешени нуклеарни оръжия

Според него, всичко, което вършим, би трябвало да бъде подкрепено от заслужено шерване на тежестта . В бързо изменящ се свят НАТО продължава да се приспособява към стратегическите провокации.

И на следващия ден ще създадем още една значима стъпка. Очаквам министрите да се съгласят да признаят космоса като оперативна област, наред с въздуха, сушата, морето . Космосът е от значително значение за защитата и възпирането за Алианса. За ранно предизвестие, връзка и навигация, добавя той.

В момента към 2 000 спътника обикалят към Земята . Около половината са благосъстоятелност на страни от НАТО. Така че признаването на космоса като оперативна област ще бъде явен знак , че продължаваме да укрепваме нашата възпираща мощ и защита във всички области, изяснява Столтенберг.
 Европа основава лични Противовъздушна отбрана и ПРО с галактическо прихващане Обновена
Европа основава лични Противовъздушна отбрана и ПРО с галактическо прихващане

" Спектърът на закани за европейската територия се развива "

Нашата работа за противопоставяне на хибридните закани също ще бъде на дневен ред . Съюзниците се засилват, в това число с нови базови условия за устойчиви далекосъобщения, в това число 5G. И първият ни контрахибриден екип за поддръжка е в Черна гора тази седмица, разяснява той.

НАТО ще разиска и други стратегически въпроси, в това число Русия , последствията от възхода на Китай , бъдещето на контрола върху оръжията и енергийната сигурност.

НАТО е единственият конгрес, който сплотява народи от Европа и Северна Америка, с цел да отговори на стратегическите провокации за сигурността. НАТО остава единственият поръчител за европейската и трансатлантическата сигурност . И отговорност на всеки от нас е да поддържа и укрепва нашето единение. За да осигурим надеждно въздържане и отбрана за всички нас, изяснява Йенс Столтенберг.
 НАТО и
НАТО и " разрушителният " френски президент

Атлантиците да чуят предупредителните камбани, не да се впускат в анатема и обиди
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР