Утре и в петък буферните паркинги към метрото ще бъдат

...
Утре и в петък буферните паркинги към метрото ще бъдат
Коментари Харесай

Заради мръсния въздух: Утре и в петък буферните паркинги към метрото ще бъдат безплатни

Утре и в петък буферните паркинги към метрото ще бъдат безвъзмездни – повода е нарасналите равнища на фини прахови частици в столицата през последните дни.

Паркингите на метрото са шест и са ситуирани на бул. „ Цариградско шосе “ при Интер експо център, на бул. „ Джеймс Баучер “ и бул. „ Черни връх “, при „ Бизнес парк София “, два паркинга на метростнация „ Бели Дунав “ и в центъра на метростанция „ Стадион Васил Левски “.

От Столична община приканват жителите при отопление да употребяват суха дървесина и висококачествени въглища, а при опция да преминат и на екологично отопление. При определяне на нерегламентирано изгаряне на боклуци, столичани се приканват да подават сигнали в Столична дирекция на вътрешните работи.

На 5 декември от 10 до 16 ч. Столичният инспекторат провежда пункт за предаване на остарели гуми в регион „ Нови Искър “ в кв. „ Курило “ на адрес ул. „ Чавдар челник “. От общината допълват, че при предходната самодейност за три дни са събрани над 700 негодни за приложимост гуми, а от началото на ноември над 3500.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР