Утре ГЕРБ ще реши дали ще се регистрират за извънредното

...
Утре ГЕРБ ще реши дали ще се регистрират за извънредното
Коментари Харесай

ГЕРБ решава утре дали ще има извънредно заседание на парламента във вторник

Утре ГЕРБ ще реши дали ще се записват за изключителното съвещание на Народното събрание във вторник, на което се чака да бъде изслушан министър председателят. Това разгласи пред БНР Красимир Ципов, народен представител от ГЕРБ.
„ От Българска социалистическа партия чуваме заклинания, че Народното събрание не работи и че парламентарната народна власт е унищожена. Но от началото на изключителното състояние има всяка седмица съвещания “.
Ципов добави: „ Народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ да бъдат търпеливи и ще пристигна моментът, в който ще се отчетат всички подхванати ограничения и ще се начертае съответен проект за в бъдеще... Трябва време да се види по какъв начин работят всички ограничения, с цел да се даде явен разбор на резултата от използването им. Очаквам скоро на народните представители да бъде възложен подобен доклад “. 
Той акцентира, че всяка мярка би трябвало да е прецизна, с цел да стигне до всички жители и да има резултат от нейното използване. 
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР