Утре е официалното откриване на 11-ия си летен университет на

...
Утре е официалното откриване на 11-ия си летен университет на
Коментари Харесай

Утре откриват летния университет на Младежи ГЕРБ

Утре е формалното разкриване на 11-ия си летен университет на Младежи ГЕРБ, който е под мотото "Само истината, НЕ на подправените вести ", оповестиха от пресцентъра на партията.

Форумът ще се състои в "Гранд Хотел Варна " в к.к. "Св. Св. Константин и Елена " от 31 август до 2 септември 2018 година Конференцията се провежда взаимно от МГЕРБ, Сдружение "Граждани за европейско развиване на България " и Фондация "Ханс Зайдел ".

В летния университет ще вземат участие ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, ръководителят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, кметът на Варна Иван Портних, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителят на Фондация "Ханс Зайдел " в България Богдан Мирчев.

В рамките на форума Цветан Цветанов ще изнесе лекция на тематика "Истината, илюзиите и лъжите в политиката ". Сред лекторите на форума са още министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова, евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев, българският еврокомисар Мария Габриел, Симеон Дянков и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР