Утре е официалният старт на предизборната кампания, но само официалният.

...
Утре е официалният старт на предизборната кампания, но само официалният.
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: полъх на избори, полъх на въглища...

Утре е формалният старт на предизборната акция, само че единствено формалният. Неофициалният стартира от дълго време, само че през днешния ден добави " стойност " - с първото изявление на някогашния публицист, новоизпечен политик - Антон Хекимян, като претендент на ГЕРБ за кмет на София. Не бил запаса, а титуляр.

Предизборно или не, брожения отново има поради въглищните региони. ГЕРБ и Движение за права и свободи упрекват, Николай Денков успокоява. Браншът - стачкува.

Ще бъде ли разследван краткотрайният (уж) основен прокурор Борислав Сарафов или Висш съдебен съвет отново ще шиканира процеса - ще забележим. Поне Народното събрание сподели воля да побутне кадровиците към първото.

Днес Народно събрание взе още едно решение, в действителност не напълно ненадейно - още година съветски нефт. Рафинерията ще понижава поетапно количествата на вид " Урал " през това време.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР