Утре давам извънредна пресконференция, ще обявя плановете си, каза политикът

...
Утре давам извънредна пресконференция, ще обявя плановете си, каза политикът
Коментари Харесай

Ще поведе ли Живко Табаков листата на Мая Манолова в Бургас

Утре давам изключителна конференция, ще разглася проектите си, сподели политикът пред Флагман.бг

Едно от най-популярните имена в бургаската политика – няма да е част от новия план „ Левицата “, заяви самият той пред Флагман.бг.

Както към този момент писахме, в понеделник Табаков напусна всички управнически постове в Движение „ България на жителите “.

Това бе изненадващо, тъй като в последните 10 години той бе общински водач на ДБГ и регионален зам.-председател и съумя да сътвори доста мощен екип, постигнал отлични резултати в цикъла от избори – локални и парламентарни.

Веднага, откакто Табаков разгласи отдръпването си от ДБГ в политическите среди стартира интензивно да се разяснява, че той ще е лидер на листата на „ Левицата “ (новият ляв план на Мая Манолова, Костадин Паскалев, Татяна Дончева, Валери Жаблянов и отцепници от Българска социалистическа партия, б.а.).

В тази информация имаше известна логичност, тъй като Табаков бе два мандата народен представител – в 45-ото и 46-ото Народно събрание от „ Изправи се, България “ на Мая Манолова.

Оказа се обаче, че бургаският политик има други проекти.

Днес той бе сбит: „ Изчакайте утрешния ден, ще дам конференция в 09:15 часа и ще разглася проектите си. “ Той каза, че освен няма да е част от „ Левицата “, само че и няма да се появи в нито една листа за предварителните парламентарни избори през април.

От диалога ни с него стана ясно, че сигурно няма да се отдръпна от политиката. Дори в противен случай. Изглежда Табаков основава личен политически план, който ще бъде разгласен на следващия ден сутринта.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР