Утре (четвъртък) Ули Хьонес официално ще обяви решението си да

...
Утре (четвъртък) Ули Хьонес официално ще обяви решението си да
Коментари Харесай

Разкриха причините Хьонес да сдаде трона в Байерн

Утре (четвъртък) Ули Хьонес публично ще разгласи решението си да не се кандидатира за президент на Байерн (Мюнхен), като ще напусне поста си през есента. За това решение на боса се знаеше от известно време, както и че ще бъде завещан от някогашния шеф в adidas Херберт Хайнер. Популярният политик Едмунд Щойбер, който е някогашен министър-председател на Бавария, хвърли светлина върху аргументите, предиздвикали Хьонес да сдаде президентския престол. Босът е останал извънредно отчаян, когато по време на предходното Общо заседание на акционерите на Байерн беше обиждан. Тогава той беше упрекван в слаба трансферна политика и изцяло ръководство.

“Случилото се на тази среща беше потрес за Ули - разяснява Щойбер през днешния ден пред Sport1. - Освен това Хьонес имаше разправии с Карл-Хайнц Румениге, включително и за треньорския пост. И в последна сметка Ули желае да прекарва повече време с внуците си. Опитах се да го разубедя, само че той към този момент е взел решение.”

И въпреки всичко Хьонес няма да се отдръпна изцяло, а ще остане като редови член в Борда на шефовете.

“Основите за бъдещето към този момент са положени - продължи Едмунд Щойбер. - Има съглашение сред Ули и Херберт Хайнер. Със сигурност Хьонес ще бъде отличен представител на клуба и въздействието му ще се усеща, въпреки и лимитирано.”

FC Bayern at the Bavarian state chancellery. pic.twitter.com/3EvyzVY9U8
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) August 28, 2019

Бившият национал на Германия работи в Байерн от 40 години насам. През идната зима той ще навърши 68 година

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР