Утре (7 октомври) Пирин (Благоевград) и Берое излизат един срещу

...
Утре (7 октомври) Пирин (Благоевград) и Берое излизат един срещу
Коментари Харесай

Красимир Петров: Вярвам и се надявам, че ще успеем да излезем победители от срещата с Берое

Утре (7 октомври) Пирин (Благоевград) и Берое излизат един против различен в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. “Орлетата ” обаче няма да могат да разчитата на контузения Красимир Станоев и санкции Хростофор Хубчев. Старши треньорът на благоевградчани Красимир Петров разкри, че има вяра в успеха на своя отбор.
 Пирин загуби главен халф за най-малко две седмици Пирин загуби главен халф за най-малко две седмици
“В последния кръг показахме добра игра. Не мога да скрия задоволството си от представянето на момчетата, макар загубата, която пристигна след съществени пропуски пред вратата на противника. В последна сметка отчитаме, че не успяхме да вземем актив, а ние се нуждаем точно от точки.

Берое е един от обичайните тимове в българския футбол. Въпреки усложненията те демонстрират темперамент и се пробват да бъдат на равнище във всеки мач. За страдание няма да можем да разчитаме на контузения полузащитник Красимир Станоев и на санкции бранител Христофор Хубчев, само че имам вяра, че техните заместници ще се показват добре. Вярвам и се надявам, че ще успеем да излезем спечелили от тази среща ”, съобщи старши треньорът на Пирин Красимир Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР