Утре - 31 октомври изтича крайният срок за плащане на

...
Утре - 31 октомври изтича крайният срок за плащане на
Коментари Харесай

Изтича срокът за плащане на данък сгради и автомобили

Утре - 31 октомври изтича крайният период за заплащане на локалните налози - за недвижими парцели и за МПС. Ако се пропусне този период, върху дължимите суми стартират да се начисляват лихви, предизвестиха от дирекция " Общински доходи " на Столична община.

Първата вноска за локалните налози трябваше да се внесе до 30 юни, а до края на октомври - втората. За заплащане на такса битови боклуци крайният период е 30 ноември. Първите две вноски на такса боклук тази година трябваше да се внесат най-късно до 30 юни и 30 септември.

След тези дати се начислява съответната рента по закон. Ако през днешния ден платите налозите си, можете да го извършите на каса в някой от всички 21 районни отдела " Общински доходи ", без значение в коя част на София се намира парцелът ви или е регистриран автомобилът. Други варианти за издължаване са - по банков път или посредством финансови медиатори.

Най-удобният и безвреден метод за заплащане е през портала на Столична община. За да ползвате тази електронна услуга е належащо да имате един от изброените идентификационни кодове: · ПИН – код, публикуван от отделите „ Общински доходи “ на Столична община · ПИК – код, публикуван от Национална агенция за приходите · годен електронен автограф, (само за физически лица).

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР