Утре 25 септември стартира Европейската Гражданска Инициатива за Безусловен Базов

...
Утре 25 септември стартира Европейската Гражданска Инициатива за Безусловен Базов
Коментари Харесай

Стартира Европейската гражданска инициатива за ББД! България е сред седемте съучредители в ЕС

Утре 25 септември започва Европейската Гражданска Инициатива за Безусловен Базов Доход. В живота на хората и въобще, в света в който живееем, не е постоянно срещано събитие, предложение за смяна на целия публичен строй по един кротичък и постепенен метод в интерес на всички да бъде подкрепено от всички страни членки на Европейски Съюз.
През вековете, нашия свят се е трансформирал към по положително, само че постоянно е било, посредством принуждение. За първи път, имаме опцията да го създадем с обич и схващане към всички обществени пластове на обществото. Ние сме разнообразни, евентуално още епохи напред ще има небогати и богати, само че за първи път в историята на света, има задоволително богатства, които да бъдат преразпределени сред всички жители, както и способ и модел за тяхното по-хуманно преразпределение.

През август месец в Германия стартира, пилотен план за Безусловен Базов Доход, който ще продължи три години, а неговата подготовка, продължи в интервал от пет години. След като този план завърши, ние всички ще знаем, по какъв начин може да се вкара и приложи моделът за Безусловен Базов Доход в Европейския съюз. Защото този план за разлика от всички останали обществени инициативи се преценява напълно с нормите и разпоредбите на Европейския съюз. Живота ни се дефинира от значимите решения, които взимаме в съдбовни моменти.

Цялото човечество се намира на кръстопът и посоката на развиване, която ще изберем ще дефинира развиването на човечеството. Това решение и последващите го дейности зависят напълно от нас, жителите на Европейски Съюз. През 2013 година, България потвърди, събирайки максимален брой подписи в поддръжка на ББД, че ние сме напредничав, човечен и предвидлив народ. Днес слагаме ново начало и уверен съм, в продължение на една година ще бъдем още веднъж на първо време в благородното съревнование по гражданска събуденост.

Ивайло Кирилов

Учредител на самодейността

Всеки може да се запознае с Европейската Гражданска Инициатива за Безусловен Базов Доход и да реши в какъв свят желае да живее. Имате задоволително време да го извършите, самодейността започва на 25.09.2020 год. и ще завърши на 25.09.2021 год. Чрез уеб страницата на Фондация Синята птица, можете да подпишете самодейността за Безусловен Базов Доход.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР