Утре (20.08.19 г.) изтича срокът за кандидатстване за работа по

...
Утре (20.08.19 г.) изтича срокът за кандидатстване за работа по
Коментари Харесай

Търсят служители за Патронажна грижа в община Асеновград, утре е последен срок

Утре (20.08.19 г.) изтича срокът за кандидатстване за работа по план " Патронажна грижа в община Асеновград ". Общинската администрация е оповестила конкурс за общо пет длъжности: двама обществени служащи, единият от които ще е началник на услугата; помощник обществени действия, който ще е диспечер на услугата; психолог; водач. Подборът на искащите ще се организира в два стадия. Първо ще бъдат прегледани документите, а по-късно ще се състои изявление с позволените претенденти.
Част от условията към искащите да работят като обществени служащи и като помощник по обществени действия, са да имат приблизително и висше (за началник на услугата) обучение и умеене и настройка за работа с хора с увреждания и с възрастни хора - над 65 година, които са с ограничавания или неспособност за самообслужване. Условие е да имат и минимални знания по компютърна просветеност. Работата им ще е да изготвят документи, да вземат участие в активността по даването на интегрирани зравно-социални услуги, да оказват поддръжка при връзка с институции и служби, да водят и съхраняват досиетата на потребителите на услугата и други.
Психологът би трябвало да е със приключено висше обучение. Неговата задача в плана ще е да дава психическа поддръжка и консултиране на лицата от целевите групи. Работата му ще е да оказва поддръжка при идентифициране на проблеми при спешни обстановки, спорове, демотивация, загуба и други, както и да води и поддържа нужната документи съпътстваща услугата и така нататък
Изискване към претендентите за водачи е да имат професионален опит като такива най-малко в границите на една година и да са със приблизително обучение. Работата им ще бъде да транспортират членовете на управническия екип за патронажна грижа, медицинските сестри, домашните санитари до домовете на потребителите, по авансово заложени направления. Шофьорът би трябвало да извършва навреме поставените задания, свързани с транспортното обслужване, да следи за редовността на повереното му моторно транспортно средство и в точния момент да алармира за нужни поправки и за осъществяването на годишния механически обзор в съответните периоди. Той би трябвало да познава условията на настоящото поддържане и обслужване на автомобила преди, по време и след придвижване. Не на последно място изискване е да познава и съблюдава абсолютно Правилника и Закона за придвижване по пътищата.
Документи се подават персонално в постройката на Домашен обществен патронаж, намираща се на бул. " България " №25 в Асеновград, всеки работен ден от 08:00 ч. до 12:30 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч. Информация за това, какви документи се изискват за съответните длъжности, е оповестена на интернет страницата на община Асеновград. Последният период за подаването им е до 16:00 ч. на 20.08.2019 година (вторник). На спечелилите претенденти ще бъде препоръчан срочен трудов контракт за периода на плана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР