Утре, 07 октомври 2019 г., от 9.00 ч. пред сградата

...
Утре, 07 октомври 2019 г., от 9.00 ч. пред сградата
Коментари Харесай

Воеводите организират протест срещу освобождаването на Джок Полфрийман

 Утре, 07 октомври 2019 година, от 9.00 ч. пред постройката на Съдебната палата в София, Вътрешна македонска революционна организация приканва всички български жители, недоволни от предварителното освобождение на килъра Джок Полфрийман, да се съберат, с цел да изразят своята гражданска позиция, оповестява пресцентърът на Вътрешна македонска революционна организация.

Протестът е плануван по време на съвещанието на Върховния касационен съд.

За касационното дело съдът беше сезиран от основния прокурор Сотир Цацаров, откакто състав на Софийския апелативен съд, в състав Калин Калпакчиев, Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, постанови условно предварителното освобождение на австралиеца, който от 2007 година е в пандиза с 20-годишна присъда за ликвидиране.

В същото време Висш съдебен съвет отговори на сигнала на Национален юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и сезира Етичната комисия по повод безпристрастността и претекстовете на правосъдния състав, довели до Определението за освобождение на Полфрийман. Евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и депутатът и член на Националното управление на партията Александър Сиди, сезираха основния прокурор с искане за заличаването на БХК поради осъществявани систематични нарушавания на Конституцията и ЗЮЛНЦ.

От Вътрешна македонска революционна организация настояват, че точно тази неправителствена организация подаде искане за предварителното освобождение на килъра на Андрей Монов.

 Тя го номинира за човек на годината и тя неведнъж е номинирала и награждавала в разнообразни категории и арбитър Калпакчиев, показват от партията на Красимир Каракачанов.

Поради всички тези неприемливи " съвпадения “ по делото на САС, както и заради безапелационното мнение на затворническата администрация и прокуратурата, че не са налице обстоятелства и условия, нужни Полфрийман да бъде освободен предварително, ние от Вътрешна македонска революционна организация, призоваваме всички български жители да изразят своята позиция за възобновяване на жестоко погазената правдивост и да поддържат новия правосъден състав за взимане на независимо и съобразено с морала и законите на Република България решение, декларират от дребния съдружен сътрудник на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР