Ути Бъчваров само за няколко месеца стопи 22 кила, освен

...
Ути Бъчваров само за няколко месеца стопи 22 кила, освен
Коментари Харесай

Още утре ще пробвам! Ето как любимият ми готвач успя да се пребори с килограмите

Ути Бъчваров единствено за няколко месеца стопи 22 кила, с изключение на физическо натоварване пие и специфична напитка
 Бъчваров съумя да се раздели с 22 кила. Много фенове се питат по какъв начин го реализира? За своите фенове известния готвач разкрива тайната си напитка.

Освен с физическо натоварване и ограничение на някои храни някогашният брат издава рецептата на своята формула на триумфа. Естествено, че да задържи постигнатото ще са нужни коренни промени в метода му на живот. Но той признава, че без тази чудодейна напитка надали резултати му ще са толкоз сполучливи.

Вълшебната течност, която оказва помощ да се смъкват непотребните килограми назовават „ килърът  на мазнини ”.

Вижте какъв брой елементарно се подготвя килърът на мазнините:

Рецептата е следната: подготвят се 800 мл вода и се изчаква до нейното кипване. След това тенджерата се отстранява от огъня, с цел да може през това време в нея да се постави една пръчка канела.

Веднага след канелата идва ред и на дафинов лист. В тенджерата се прибавят 3 бр. Има и още една съставна част, която се прибавя най-после.

Става въпрос за супена лъжица зелен чай (задължително сушен). Всичко е належащо да се запари и да се приема от течността след нейното изстудяване. Преди това обаче тя се прецежда. Получава се отлична запарка за намаляване, която съумя да помогне на Ути в тази толкоз значима борба с килограмите.

За още по-силен резултат напитката се разделя на три равни елементи, с цел да се взима трикратно в границите на деня. Първата доза се изпива заран на гладно, втората е малко след закуската, а третата известно време преди лягане.

Добре би било, в случай че отварата се пие всякога по еднообразно време, с цел да може тялото да привикне към смяната. Диетата на Ути Бъчваров продължава 2 седмици, а през това време приемът на напитката не трябва да се прекъсва.

 

Lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР