Ути Бъчваров с нова кулинарна книга. Във Вкусната Европа водещият

...
Ути Бъчваров с нова кулинарна книга. Във Вкусната Европа водещият
Коментари Харесай

​Ути Бъчваров представя нова кулинарна книга

Ути Бъчваров с нова кулинарна книга. Във " Вкусната Европа " водещият показва 100 от най-хубавите предписания на Стария континент. Освен апетитни оферти из страниците ще открием и забавни истории за всяка една от тях.

Вкусните гозби осмислят всяко странствуване и даже се трансформират във визитна картичка. Разказват за народите, основават другарства, а от време на време побеждават остарели вражди.
Ути Бъчваров, ефирен водещ: Храната е методът човек да пътува забавно, да пътува любопитно и да успее да открива с изключение на музеите да открива и местата, където се раждат избрани шедьоври и тези шедьоври. В огромните градове, малко зад центъра се крият тези ресторантчета и тези пазителки на усета, които би трябвало да бъдат търсени.
Задушено по фламандски, шкембе по римски и празничен сладкиш от Ватикана са измежду предложенията на Ути. Според него обаче, най-вкусна е споделената храна. Чувството му е познато и от срещите с новодомците в България.

Ути Бъчваров, ефирен водещ: Цар-господар е свинското, а рибата е това, което хората си мечтаят да опитат като нещо по-революционно и по-нетрадиционно.
Глобализацията не отминава и специалитетите по света. Но с цел да запазим същинския усет, водещият поучава да не забравяме рецептите на нашите баби.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР