Ути Бъчваров направи остър коментар срещу фолк звездата Емануела, която

...
Ути Бъчваров направи остър коментар срещу фолк звездата Емануела, която
Коментари Харесай

Ути сготви в казана Емануела

Ути Бъчваров направи изострен коментар против фолк звездата Емануела, която е измежду звездите участници в “Денсинг старс ”. Той за следващ път разкритикува освен нея, само че и целия род, към който тя принадлежи.

“Емануела не е човек на двата облика. В смисъл, че у нея не се крият един ангел и един демон. Тя е същинска, монолитно изглеждаща чалга версия като лъчение, дух, мислене, нрав, държане, критерии, ценности… При нея няма друга версия. Тя не страда от това раздвояване, нали всеки сервитьор в свободното си време е стихотворец. Емануела е събитие, в което чалгата е в цялата си ослепителност и тоталност ”, безапелационен е звездният фен на мръвките. И обобщава: “Ето, и в този момент споделям, че тя е чалга от – до ” – сподели той пред “България Днес ” и акцентира, че цялото му създание отхвърля както чалгата, по този начин и футбола.

“И чалгата, и футболът в българския си вид са феномени, които аз персонално не одобрявам. В чалгата Емануела може да е доста ефектна, доста сексапилна, доста фрапантна, всички да желаят да й подражават, само че тя е квинтесенция на чалгата. Била е женена за огромни босове, притежатели на скъпи коли, на яхтени пристанища, които са също част от тази верига за подражателство на по-младите. Но диалогът това ли е пътят на младите, на такива хора ли би трябвало да подражават, е обособен ” – изяснява Ути Бъчваров.



“Иначе като наличие в “Денсинг старс ” Емануела си прави прелестно работата. Тя е там, с цел да основава фрапантност, мнения, да основава лайкове, само че това е добра работа, свършена от редакторския екип на шоуто. Емануела е една коментирана персона. Всички, които не са коментирани персони, не са добър избор за “Денсинг старс ”, показва Бъчваров и прибавя:  “Това демонстрира, че екипът, извикал Емануела в шоуто, е добър, и тя в същото време си прави добре работата в него. Още в “Биг брат ” споделих, че шапка смъквам на машината, наречена чалга промишленост. Друг е въпросът, че прочувствено не я одобрявам, нито футбола ”.

По всичко проличава, че телевизионният водещ и кулинар продължава да е най-големият критик на хитовата изпълнителка. Още преди няколко години той съобщи:

“Тежко и горко на майка България, в случай че в нея има майки, които закърмват децата си с текст, наличие и послания като на Емануела ”, а тя пък даде да се разбере, че може да се отбрани и отвърна на удара с думите: “Гордея се с това, което пея, тъй като в моите песни се употребяват национални поговорки и всекидневен език, само че не се гордея, че в България има мъже, които са такива единствено по пол. ”

Сега, когато певицата се показва мегауспешно в “Денсинг старс ”, се оказва, че Ути не е трансформирал мнението си за нея като “типична представителка на чалгата ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР