Усвояване на средства по европейски програми, ремонтирани улици и участъци

...
Усвояване на средства по европейски програми, ремонтирани улици и участъци
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Камено Жельо Вардунски: Преди 4 години заедно започнахме мащабна промяна, нека я завършим

Усвояване на средства по европейски стратегии, ремонтирани улици и сектори от пътната мрежа, актуализирани общински здания, нови детски площадки и места за отдих. Това бяха дребна част от изпълнените планове за миналия мандат на ръководство на кмета на Камено от ГЕРБ Жельо Вардунски. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Акцентите в последните 4 години, както и визията за бъдещето развиване на общината, бяха показани в препълнената залата на Културния дом. На събитието участваха и претендентите за общински съветници и кметове на обитаеми места.

„ Заедно започнахме една огромна смяна, която би трябвало да приключим, тъй като тя е за всички вас – жителите на община Камено. Винаги съм бил справедлив, знаех с какво се понечвам, знаех, че средствата, нужни за моите хрумвания, ще бъдат незадоволителни. Имах ясна визия за развиването на общината, тъй като съм роден в Камено и пребивавам тук. През всичките 4 години бях измежду вас и ще бъда до вас, всеки един ден. Живея с вас и вашите проблеми и наслади “, безапелационен бе Жельо Вардунски.



Сред триумфите на своя екип и с поддръжката на Общинския съвет в общината бе въведена безвъзмездна детска градина и млечна кухня за всички деца. Ремонтирани са множеството пенсионерски клубове, здравни служби и читалища.

„ Осигурихме кола за спешна помощ, благосъстоятелност към този момент на общината, която да обслужва всички поданици при незабавни случаи. Сложихме видеонаблюдение в град Камено за сигурността и спокойствието на жителите. Имаме желание да го разтеглим и да сложим камери и в селата, с цел да намалее битовата престъпност. Голяма част от улиците и тротоарите в Камено са ремонтирани напълно. Грижим се и за селата – чакълирали сме хиляди квадратни метри улици. Площадът в Камено до месеци ще придобие напълно нова визия, ще имаме съвременна сцена, за която мечтаехме от години “, показа още претендентът за кмет от ГЕРБ.



По време на формалния старт на акцията в Камено Вардунски показа на жителите и своя екип.

„ Кмет, без постоянен тим от общински съветници, които експерти в разнообразни области и които са качествени хора, няма да може да работи пълноценно за концепциите си и да ги реализира “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР