Устройството включва 80 електронни и механични компонентаВентилаторът за спешна помощ

...
Устройството включва 80 електронни и механични компонентаВентилаторът за спешна помощ
Коментари Харесай

SEAT започва производство на вентилатори за спешна помощ

Устройството включва 80 електронни и механични съставния елемент

Вентилаторът за незабавна помощ OxyGEN се създава на линията за монтаж на SEAT Leon
(снимка: SEAT)

Испанският производител на коли SEAT стартира произвеждане на вентилатори за незабавна помощ в своите уреди в Марторей, с цел да помогне в битката против рецесията, породена от COVID-19.

Устройството е утвърдено от Испанската организация по медицина за клинично проучване, а ежедневният размер на производството ще бъде непрекъснато поправен с управляващите в сходство с търсенето, с цел да се избегнат ненужни ресурси. Компанията ще работи за постигане на индустриален размер от 300 вентилатора дневно на монтажната линия за SEAT Leon.

Хардуерът на OxyGEN е планиран гратис от компанията Protofy.xyz, в съгласуваност с лекари от лечебни заведения и институти. Устройството е създадено за две седмици, а в процеса на неговата индустриализация SEAT си сътрудничи с разнообразни сътрудници, прецизират от компанията в публично известие.

„ Отговорът на дефицита на медицински доставки е приоритет, както и отговорност за компания с огромен индустриален потенциал като SEAT. Сега е нужна всякаква поддръжка, с цел да се борим дружно против разпространяването на COVID-19 ”, съобщи ръководителят на SEAT и вицепрезидент по финансите и осведомителните технологии Карстен Исенсе.

Вентилаторите за обдишване са животоспасяващи за тежките случаи на ковид
(снимка: SEAT)

Вентилаторът за незабавна помощ се създава на линията за монтаж на колите SEAT Leon и се задвижва от приспособен мотор за чистачките на предното стъкло. Едно такова устройство включва повече от 80 електронни и механични съставния елемент и минава през изчерпателен надзор на качеството и дезинфекция с ултравиолетова светлина.

„ Работата в екип и съдействието към този момент са по-важни от всеки път, тъй че дружно да можем да отговорим на търсенето на здравните центрове. В SEAT имаме усъвършенствана система за всеобщо произвеждане и в обстановка като актуалната е наша отговорност да я предоставим разполагаем на испанското общество ”, съобщи заместник-председателят на SEAT по произвеждане и логистика доктор Кристиян Волмер.
още по тематиката
В момента компанията работи и по други планове за потребностите на здравната система, които ще бъдат оповестени, откакто преминат всички нужни проби и бъдат позволени за стартиране от управляващите, прецизираха от автомобилния производител, който е благосъстоятелност на Volkswagen Group.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР