Устройството вече се предлага на пазара на цена от 100

...
Устройството вече се предлага на пазара на цена от 100
Коментари Харесай

Аудиокасета стана цифров плейър за кеф на носталгиците

Устройството към този момент се предлага на пазара на цена от 100 $

Този плейър във тип на аудиокасета ни връща към „ положителното остаряло време ” на 80-те години
(снимка: MAXXTAPE)

Стартираща компания от Съединени американски щати даде втори живот на компактните аудиокасети, заигравайки с носталгичните усеща на меломаните. Mixxim провокира възторг в Kickstarter с създаването на дигитален плейър във тип на аудиокасета.

В рамките на 30 дни планът MIXXTAPE притегли над 10 пъти повече от плануваните средства. Сега устройството може да бъде закупено от уеб страницата на компанията за 100 $.

Музиката се качва на плейъра от компютър посредством USB кабел
(снимка: MAXXTAPE)

Срещу тази сума купувачът получава плейър, който поддържа всички съществени аудио формати, включително 16-битов FLAC, MP3, WMA, OGG, APE, WAV, AAC-LC и ACELP, има 8 GB вътрешна памет и слот за microSD карти с потенциал до 256 GB.

Звуковите записи могат да бъдат трансферирани към плейъра от компютър – посредством USB кабел и наличния конектор USB-C. Нещо повече, плейърът във тип на аудиокасета работи и с iTunes на Apple.

Плейърът поддържа главните формати и работи 5-6 часа с едно зареждане
(снимка: MAXXTAPE)

MIXXTAPE разполага с 1-инчов OLED екран и поддържа безжична връзка Bluetooth 4.0. Литиево-йонната батерия с потенциал 300 аАч обезпечава до 5-6 часа непрестанно възпроизвеждане на музика.

Най-яката екстра е опцията да слушате касетата на… касетофон
(снимка: MAXXTAPE)

Към плейъра могат да се свържат слушалки и смарт телефон за стриймване на музика. Но това не е всичко – най-яката екстра на MAXXTAPE е опцията да слушате касетата на… касетофон, в това число в колата, стига последният да няма датчик за придвижване на лентата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР