Устройството ще се продава на цена от около 30 лв.

...
Устройството ще се продава на цена от около 30 лв.
Коментари Харесай

WiFi смарт контакт от Lanberg намалява сметките за ток

Устройството ще се продава на цена от към 30 лева с включен Данък добавена стойност

SM01-WP10 е решение за интелигентно потребление на зареждането в дома
(снимка: Lanberg)

Н ов модел WiFi смарт контакт SM01-WP10 вкарва на пазара п олският бранд Lanberg, част от компанията Impakt, която към този момент участва у нас с марки като Genesis, Fury и Ugo. Устройството е предопределено за консуматори, които търсят решение за интелигентно потребление на зареждането в дома си с опция за надзор на потреблението и отдалечено ръководство за понижаване на сметките за електричество и грижа за околната среда.

SM01-WP10 дава редица потребни функционалности за потребителите като мониторинг на употребяваната сила за свързани устройства. Безплатното приложение Tuya Smart App разрешава инспекция на настоящо и минало ползване под формата на лесни за разчитане графични изображения, задаване на график на ползване и установяване на работни интервали посредством наличната таймер функционалност.

SM01-WP10 има вграден предпазител, който автоматизирано го изключва при положение на претоварване
(снимка: Lanberg)

Според производителя, процесът по апаратура и настройка лишава към 1-2 минути. Устройството се свързва с локалната мрежа през Wi-Fi интерфейс, употребявайки стандарт 802.11b/g/n с работна периодичност 2,4 GHz. Включена е и поддръжка на IFTTT, смарт колонки Гугъл Home и Amazon Alexa.

Смарт контактът разполага и с интелигентно решение под формата на LED светлинна индикация, която демонстрира настоящия работен режим и улеснява намирането му в тъмни пространства.

SM01-WP10 е направен от незапалими материали и е екипиран с вграден предпазител, който автоматизирано го изключва при положение на претоварване. Устройството ще се продава на цена от към 30 лева с включен Данък добавена стойност. Наличности се чакат при започване на 2020 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР