Устройството ще се предлага със сторидж капацитет 256GB, 512GB и

...
Устройството ще се предлага със сторидж капацитет 256GB, 512GB и
Коментари Харесай

Adata Ultimate SU750 – нов SSD на база TLC NAND флаш

Устройството ще се предлага със сторидж потенциал 256GB, 512GB и 1TB

Ultimate SU750 е 2,5-инчов SSD със SATA интерфейс и TLC NAND памет (източник: Adata Technology)

На пазара излизат нови SSD-та от серия Ultimate SU750 на тайванската компания Adata Technology. Моделите са 2,5-инчови, с интерфейс SATA 6Gb/s и основани на ново потомство TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND флаш.

SSD дисковете ще се оферират във разновидности с потенциал от 256GB, 512GB и 1TB, а скоростите на четене и запис доближават надлежно 550/520MB в секунда, оповестиха от производителя.

Тъй като SU750 няма механични съставни елементи в сглобката си, това го прави доста по-надежден от елементарните твърди дискове. Осигурена е и по-висока резистентност на удари и трептения (1500G/0,5ms), като по този метод се подсигурява отбраната на съхраняваната информация.
още по тематиката
Освен това моделите от серията Ultimate SU750 са доста по-тихи и употребяват по-малко сила, в съпоставяне със общоприетите HDD устройства.

Налична е поддръжка на технология LDPC (Low-Density Parity-Check) за промяна на неточности, която обезпечава интегритет на данните и по-дълъг живот на диска.

С покупката на SU750 потребителите получават опция да изтеглят гратис инструментите Adata SSD Toolbox и Migration Utility. Първият от тях разрешава мониторинг и ръководство на устройството, до момента в който вторият е потребен при прекосяване от HDD към SSD, като дава бекъп с миграция на информацията, включително и операционната система.

Серията устройства Ultimate SU750 се чака скоро на българския пазар от сътрудниците на Adata. Цените на SSD устройствата към момента не са оповестени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР