Устройството се предлага в комплект с компактна външна батерия ttec

...
Устройството се предлага в комплект с компактна външна батерия ttec
Коментари Харесай

А1 започва продажбите на новия Huawei P smart Pro

Устройството се предлага в комплект с компактна външна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh
Huawei P smart Pro е най-новото попълнение в портфолиото от артикули на А1. Устройството влиза на пазара със поръчка да се трансформира в водач в междинния клас, комбинирайки конкурентни цени с механически характерности, които до неотдавна бяха непокътната територия за флагманите. Новият модел на Huawei ще се продава за 299,99 лeвa в брой и за 15,99 лeвa на месец на погашение с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL.
Устройството незабавно се отличава със своя 6,59-инчов Huawei Ultra FullView екран с разграничителна дарба 2340 x 1080 FHD+, с плътност на пикселите 391ppi. По този метод P smart Pro демонстрира по-ясни и по-ярки цветове, което го прави изключително подобаващ както за феновете на видеоигрите, по този начин и за четене или гледане на филм.
Друга новаторска характерност на устройството е страничният датчик за пръстов отпечатък. Лабораторните проби на Huawei демонстрират, че това позициониране разрешава отключването на телефона единствено за 0,3 секунди. В същото време, с помощта на сливането на бутона за зареждане и датчика за пръстови отпечатъци, събуждането на гласовия помощник става единствено за 1 секунда.
Надпреварата в основаването на все по-добри и по-добри камери към този момент гълтам и междинния клас устройства, за което свидетелства прецизната тройна камера на Huawei P smart Pro. Тя комбинира 48-мегапикселова съществена камера за фини елементи, както и 8 MP ултраширокоъгълна камера и 2 МP боке камера. Любителите на фотографията ще се радват да научат и за усъвършенствания логаритъм, по който софтуерът обработва изображенията.
Впечатление прави и новаторската поп-ъп камера. Тя се издига автоматизирано, когато вършиме селфи и се прибира, когато сте подготвени. Обновеният логаритъм за красиви селфита ретушира портретите, фокусирайки се повече върху лицето, а резултатът са съвършени изображения, даже при слаба осветеност.
P smart Pro може да се похвали и със доста място за предпазване с размер от 128 GB. Технологията за компресиране на файлове EROFS икономисва място, до момента в който 6 GB RAM дейно обезпечават безпроблемна работа, даже при потребление на голям брой приложения. Паметта на устройството може да бъде в допълнение разширена до 512 GB благодарение на слот за МicroSD карта.
Подобреният 8-ядрен чипсет Kirin 710F усилва скоростта на работа и понижава потреблението на сила. Това е още една причина смарт телефонът да работи безпроблемно, даже и с по-тежки 3D видеоигри.
Устройството се предлага от А1 в комплект с портативната батерия ttec PowerCard, която разполага със потенциал от 5 000 mAh. Huawei P smart Pro може да бъде открит както в магазинната мрежа на А1 , по този начин и в онлайн магазина на компанията на А1.bg .
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България отчита доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР