Устройството от серията HU80KSW е първият за компанията 4K UHD

...
Устройството от серията HU80KSW е първият за компанията 4K UHD
Коментари Харесай

LG представи най-новия CineBeam 4K проектор в България

Устройството от серията HU80KSW е първият за компанията 4K UHD проектор, който предлага неповторимо кино преживяване вкъщи с помощта на невероятната си бляскавост от 2 500 лумена и 150-инчовия екран в допълнение към към този момент наградения дизайн.
Традиционно, 4К проекторите, които поддържат 4К картина са тежки, скъпи и мъчно могат да се конфигурират вкъщи, само че инженерите и дизайнерите на LG поеха предизвикването да понижат размера на 4K UHD проектора без да трансформират качеството на картината. На финала, те показаха премиум устройство, което е на половина на размерите на конкурентните 4K проектори. Неслучайно, HU80KSW бе отличен с „ Най-доброто от нововъведенията “ на CES: признанието беше обещано за видео опциите, както и за неповторимия и стилен дизайн.
Портативният размер и неповторимият отвесен дизайн на проектора са вероятни единствено с помощта на безогледалния, I-образен мотор, който разрешава на проектора да излъчва съвършена картина без значение дали е подложен на пода, инсталиран е на стената или тавана
С комфортната за носене ръкохватка и функционалността Auto Cord, потребителите в никакъв случай няма да изискат да реалокират LG 4K UHD проектора, тъй като той наподобява еднообразно добре във всяка стая, за всеки случай. Нещо повече, Mirror Reflector може да се употребява за обектива, с цел да защищити проектора от прахуляк в случай че се съхранява на открито. Два мощни, само че в същото време ясни 7W високоговорители обезпечават същинско кинематографско аудио преживяване без да има потребност от спомагателни външни устройства за задачата.

Устройството може да сътвори 150-инчова картина с невероятна бляскавост от  2 500 лумена – най-високата измежду всички проектори на LG, само че също по този начин поддържа и HDR наличие (HDR 10). Наред с възходящата известност на стрийминг услугите, лесното възпроизвеждане на наличие на проектори стана толкоз значимо, колкото на смарт телефоните и на смарт тв приемниците. Това е повода новият 4K UHD да работи с платформата на LG – webOS 3.5 smart TV, с помощта на която потребителите могат да имат пряк достъп до най-популярните онлайн стрийминг услуги, предлагащи 4К наличие. В случай, че проектора би трябвало да се свърже с друго устройство, с помощта на вариантите като USB, Ethernet, HDMI порт и безконтактно свързване, устройството може да работи с външни устройства като клавиатура или мишка.

4K UHD проекторът на LG предлага същинско кино преживяване вкъщи като трансформира всяка една стая в кино зала, с помощта на 4K качеството на изображенията и яркостта от 2 500 лумена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР