Устройството беше показано за пръв път по време на IFA

...
Устройството беше показано за пръв път по време на IFA
Коментари Харесай

CES 2019: Acer представи серията гейминг лаптопи Triton 900

Устройството беше показано за пръв път по време на IFA 2018.
CES 2019 започва стремително тези дни, а огромните анонси занапред предстоят. Всички огромни производители на хардуер са тук и показват мощта на последното потомство на своите артикули.



Отново гейминг хардуерът е на фокус и след ASUS, друга от огромните компании, грижещи се за тях, Acer, показа няколко продукта, ориентирани точно към гейминг пространството. Голямата звезда тук се назовава Triton 900. Става дума за в действителност сериозна машина с тежина от повече от два кг. Triton 900 е устройство от вида „ 2 в 1 “, а също така, което ще намерите под капака му, огромното му преимущество се назовава Ezel Aero Hinge, технология, позволяваща ви да употребявате устройството съгласно потребностите ви: режим, при който 17-инчовият IPS 4K екран може да бъде извърнат обратно, изведен напред, употребен като таблет или като общоприет преносим компютър екран.

В сърцето на Triton 9000 се крие процесор от осмо потомство Intel Core i7, дружно с NVMe PCIe SSD дискове на RAID 0 и до 32GB DDR4 памет, както и графичен процесор Nvidia GeForce RTX 2080. Освен това е обезпечена вградена безжична поддръжка за Xbox контролер и технологията Waves NX за качествено прекарване на звука. Triton 900 ще се предлага от март на цена от $3999.

Освен 900, Acer показа и по-малкия му другар – 16.6-инчовият Triton 500. Той не има акробатичните умения на 900, само че предлага не по-малко гейминг наслаждение с Full HD, 144Hz-ово прекарване, Intel Core i7, още веднъж NVMe PCIe SSD дискове на RAID 0, до 32GB DDR4, всичко това допълнено от графичен процесор Nvidia GeForce RTX 2080 Max Q GPU. Цената му ще е $1799.99 и ще излезе на пазара по-късно тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР