Устройство на Xiaomi, подобно на Redmi Note 5A Prime и

...
Устройство на Xiaomi, подобно на Redmi Note 5A Prime и
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 5A Prime бе сертифициран в САЩ

Устройство на Xiaomi, сходно на Redmi Note 5A Prime и с номер на модела MDG6S, се появи във Федералната комисия по връзките на Съединени американски щати, което може да значи формалното нахлуване на Xiaomi в Щатите.

Единственият метод да имате смарт телефон от Xiaomi в Съединени американски щати – това е да го внесете. US Mobile нормално оферираше телефони на Xiaomi импровизирано, само че това към този момент не съществува.



Телефонът в листата на FCC евентуално е Xiaomi Redmi Note 5A Prime , който е формален отвън Съединени американски щати. Той разполага с 5.5-инчов 720p IPS LCD екран, 4 GB оперативна памет, 64 GB памет за предпазване и опция за разширението й посредством microSD карти. Вътре в апарата работи чипсета Snapdragon 435.

Трябва обаче да се има в поради, че узаконяването от FCC към момента не значи, че Xiaomi ще стартира да продава своите телефони в Съединени американски щати. Производителят към момента не е направил публично изказване по отношение на възможното й нахлуване в тази страна.

Но това е един добър индикатор, че купувачите от Съединени американски щати скоро ще могат да се насладят на продуктите на Xiaomi. Разработчикът укрепва своя патентен портфейл, с помощта на покупко-продажбите си с Microsoft и Nokia, тъй че може би това е нещо, към което той се стреми.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР