Устройствата стъпват на процесор Snapdragon и Android 8.0 OreoНовите moto

...
Устройствата стъпват на процесор Snapdragon и Android 8.0 OreoНовите moto
Коментари Харесай

moto g6 – три нови смартфона на пазара у нас

Устройствата стъпват на процесор Snapdragon и Android 8.0 Oreo

Новите moto g смарт телефони идват с извънредни функционалности Moto Experiences, които отключват редица AI благоприятни условия

Motorola показа у нас новата серия смарт телефони moto g6 на събитие в столичен мол. Устройствата от новото семейство ще бъдат налични в комерсиалната мрежа от понеделник на цени, започващи от 399 лева

Фокусът в новите moto g6 смарт телефони е върху екрана, дизайна и батерията. Устройствата разчитат на мощен процесор Qualcomm Snapdragon и работят под ръководство на Android 8.0 Oreo. Поддържат извънредните функционалности Moto Experiences, които отключват редица AI благоприятни условия.

Моделът moto g6 plus , идва с 5,9-инчов екран със съответствие на картината 18:9, в тъничък корпус и Full HD Max Vision екран. Усъвършенстван програмен продукт и технологията за двоен автофокус дават обещание страхотни фотоси.

Смартфонът moto g plus има тил от 3D стъкло, както премиум моделите

Благодарение на необятната f/1.7 бленда и 1.4um размер на пиксела, могат да се вършат качествени фотоси даже и при слаба светлина. Освен това камерата на moto g6 plus поддържа сканиране на текст, както и различаване на обекти и забележителности. Смартфонът е с тил от 3D стъкло.

Друг от новите модели, moto g6 , дава 5,7-инчов Full HD Max Vision екран и също има тил от 3D стъкло, сходно на премиум смарт телефоните. Усъвършенстван програмен продукт и занимателни филтри идват дружно с двойната 5MP + 12 MP задна камера. Motorola натъртва и на мигновеното заключване и отключвате на телефона, както и на опцията за оторизирани мобилни заплащания с мултифункционален читател за пръстови отпечатъци.

Моделът moto g6 дава 5,7-инчов Full HD Max Vision екран

Батерията с потенциал 3000 mAh обезпечава сила за през целия ден на moto g6, а включеното в кутията TurboPower 15W зарядно устройство зарежда смарт телефона за часове работа единствено след няколко минути в контакта. Моделът стъпва на мощен 1,8 GHz 8-ядрен процесор.

Третият модел, moto g6 play , е смарт телефон за игри. Неговата мощна 4000 mAh батерия устоя до 36 часа единствено с едно зареждане. Устройството разчита на 1,4 GHz 8-ядрен процесор и дава 5,7-инчов Max Vision екран със съответствие на картината 18:9.

Смартфонът moto g6 play е основан за игри и устоя до 36 часа единствено с едно зареждане

Камерата с резолюция 13MP и автофокус с детекция на етапа подсигурява бързо фокусиране и фотоси с чудесно качество. За селфита е планувана 8MP предна камера за хубави фотоси и на слаба светлина. moto g6 play се отключва и заключва с едно допиране на четеца за пръстови отпечатъци, ситуиран на гърба на устройството.

Както при всички телефони на Motorola, Гугъл Photos5 е галерията по дифолт, където се резервират всички фотоси и видеоклипове на потребителя, автоматизирано, с опция за достъп до тях, шерване и редактиране от всяко устройство.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР