Устройствата на BlackBerry, работещи с оригиналната операционна система на компанията,

...
Устройствата на BlackBerry, работещи с оригиналната операционна система на компанията,
Коментари Харесай

Краят на една ера: Устройствата на BlackeBerry с оригинална ОС остават без поддръжка

Устройствата на BlackBerry, работещи с истинската операционна система на компанията, остават без поддръжка от през днешния ден. Така, на процедура настава краят на една епоха, която постави началото на професионалните работни услуги в мобилен формат, написа Блумбърг.

Базираната в Онтарио BlackBerry, чиито емблематични телефони се трансфораха в знак на работата в придвижване през 90-те години, съобщи, че смарт телефоните с неин програмен продукт „ се чака да не работят добре “ след вторник.

Фирмата, която в миналото бе известна като Research In Motion (RIM), разгласи крайната дата на поддръжка на своята операционна система още през 2020 година Този ход на процедура убива цяла серия смарт телефони, която продължава да е известна в някои елементи на света и до през днешния ден, главно поради своята надеждност и отбрана.

 В предишното устройствата на BlackBerry, известни с цялостните си физически клавиатури, бяха извънредно известни както измежду експертите, които желаеха опция по-лесно да пишат имейли, по този начин и измежду младежите, които използваха чат платформата на компанията. Популярността на BlackBerry обаче понижа с появяването на iPhone и възхода на смарт телефоните с Android, които предлагаха по-големи екрани и  повече приложения.

Канадската компания спря да създава лични смарт телефони през 2016 година и се пренасочи към софтуерния бизнес. Тя даде лиценза на марката и услугите си на TCL Communication Technology Holdings, която продължи да пуска на пазара устройства до приключването на съглашението през 2020 година Тези устройства употребяват Android и ще имат поддръжка до месец август.

Носталгията по името BlackBerry обаче донесе облаги за акциите на компанията през януари, когато тя стана част от акцията на вложителите на дребно от Reddit против огромните играчи на Уолстрийт, почнала с GameStop. След този внезапен растеж обаче акциите още веднъж поевтиняха внезапно.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР