Устремилият се към седма поредна титла отбор на Лудогорец гостува

...
Устремилият се към седма поредна титла отбор на Лудогорец гостува
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за нов разгром и поредна крачка към седмата

Устремилият се към седма поредна купа тим на Лудогорец гостува през днешния ден от 17,30 часа на Ботев Пловдив в търсене на нов експресивен триумф и нова уверена крачка към трофея.

В предходния кръг “орлите” демонстрираха мощност против Берое, като разгромиха заралии със 7:0 в Разград. Треньорът Димитър Димитров - Херо няма да прави промени в състава и още веднъж ще заложи на най-хубавото. Атаката още веднъж ще води румънецът Клаудиу Кешерю, който се бори за голмайсторския приз с Фернандо Каранга от ЦСКА-София.

В същото време в Ботев мислят повече за идния реванш от полуфиналите за Купата на България против Славия и по тази причина треньорът Николай Киров ще опитва със състава. Пловдивчани нямат упоритости в шампионата, където са твърдо не пето място. Киров няма да разчита на бразилския нападател Жоао Паоло, който играе в Ботев като предан чартърен от Лудогорец и няма право на участи.

Треньорът на “канарчетата” обаче ще има разполагаем всички останали бразилци, само че може да запази Афонсо и Бризола, защото висят с картони и рискуват да пропуснат реванша със Славия. Още трима съществени футболисти са застрашени да не играят на реванша, в случай че получат картони. Това са Пламен Димов, Дуде Ндонгала и Серкан Юсейн. Аут заради наказване против Лудогорец е Лъчезар Балтанов, както и Йордан Минев.

Предвид всички кадрови проблеми и по-важната цел пред отбора, упованията са през днешния ден Лудогорец да реализира безпроблемна победа над Ботев.

Вероятни сформира:


Ботев Пловдив: Кайзер, Филипов, Терзиев, Пиргов, Марин, Бризола, Юлиано, Неделев, Добрев, Кампос, Ст. Петков.

Лудогорец: Ренан, Натанаел, Моци, Пластун, Сисиньо, Дяков, Горалски, Вандерсон, Марселиньо, Лукоки, Кешерю.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР