Устойчивата подкрепа на Lidl към българските производители продължава с акция

...
Устойчивата подкрепа на Lidl към българските производители продължава с акция
Коментари Харесай

Млечни вкусове от цяла България влизат в Lidl

Устойчивата поддръжка на Lidl към българските производители продължава с акция на особено подбрани български млечни артикули от цялата страна. Кисело мляко от Хасково, обичайно саламурено сирене от Враца, кашкавал от региона на Силистра и ръчно направено млечно мезе с мащерка са единствено част от новите млечни усети, които потребителите могат да открият от през днешния ден, 3-ти септември, във всички магазини на веригата в цялата страна.
Всички артикули в акцията са от нови за Lidl български производители, с които веригата е почнала работа през последните няколко месеца. Това е следващата стъпка на компанията в поддръжка на българското произвеждане и в отговор на Постановление 70 на МЗХГ.
Само от началото на Covid рецесията досега Лидл България разшири асортимента си с близо 100 нови продукта от български производители както хранителни, по този начин и нехранителни.
За да промотира в допълнение ползване на български артикули, Лидл България предприе и огромна акция под надпис „ Любимото идва при нас от цяла България “. Освен съответни артикули, акцията показва разнообразни родни производители, измежду които български фермери, аграрни производители, месо- и млекопреработватели и доста други. За повече информация, апелирам посетете:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР