Устните са най-съблазнителната черта на женското лице. Красивите женски устни

...
Устните са най-съблазнителната черта на женското лице. Красивите женски устни
Коментари Харесай

Най-сексапилната черта на женското лице

Устните са най-съблазнителната линия на женското лице. Красивите женски устни са напряко хипнотизиращи за мъжете, настояват сексолози.

Те открили, че мъжете харесват на първо място дамите с пухкави устни с естествени пропорции, които заемат към 4,5% от площта на лицето. 

Вижте най-съблазнителните устни на всички времена (СНИМКИ)

Освен това устните са първото нещо, което господата виждат в лицето на една жена. През първите 10 секунди от срещата с непозната дама един мъж прекарва приблизително половината от времето, наблюдавайки само тази част на лицето ѝ. 

Освен че подлудяват мъжете, женските устни разкриват секрети за половия характер на притежателката си, настояват психолози от Шотландия. 

Най-запомнящите се устни в историята (СНИМКИ)

Те стигнали до извода, че дамите с издадени устни, изключително в горната си част, известни като лъка на Купидон, е 12 пъти по-вероятно да получат оргазъм единствено посредством секс.
 Тейлър Суифт БГНЕС
А кои са най-сексапилните устни в шоубизнеса? Оказва се, че „ купидоновите устни “ на Тейлър Суифт са най-харесвани както от мъжете, по този начин и от дамите. 

Сред другите звездни притежателки на секси устни са Анджелина Джоли (разбира се), Риана, Скарлет Йохансон, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Меган Фокс.

Най-привлекателните устни в шоубизнеса в фотоси можете да видите в галерията тук
Още звезден съблазън:

Пластичен хирург сподели идеалното женско лице (СНИМКИ)

Жената с най-красивото лице в света (СНИМКИ)

Риана прикова погледите с смело деколте (СНИМКИ)

Момичето, което не се срами от голото си тяло (СНИМКИ)

Най-горещите фрагменти на един ангел на Victoria's Secret (СНИМКИ)
По тематиката „ Хубавата жена “ на Холивуд е най-красивата в света (СНИМКИ) Дженифър Анистън е най-красивата жена на 2016 година Това ли са лицата на най-красивия мъж и най-красивата жена в света?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР