Устните на една майка посиняха и тя се бореше да

...
Устните на една майка посиняха и тя се бореше да
Коментари Харесай

Мама каза „Чувствам се, че ще умра“, преди устните да посинеят и тя внезапно припадна и умря

Устните на една майка посиняха и тя се бореше да диша, преди трагично да издъхне след рутинна интервенция. Медицинският личен състав описа за мъчителните моменти, когато Лаура Грифитс, която е претърпяла интервенция за строшен гален, получен по време на нощно излизане, ненадейно колабира на сутринта след процедурата.

Лора Грифитс, на 35 години, от УестЙоркшир, умря ненадейно на 31 декември 2019 година, откакто беше призната в болница Pinderfields, Wakefield, за интервенция за възобновяване на глезена й с пластина и винтове. Майката на две деца претърпя интервенция на 30 декември, след пострадването от рухване по време на вечер на 14 декември. Тя се възстановяваше в поделение в Пиндерфийлдс и имаше „ спокойна “ нощ, само че се утежни към 8 часа сутринта на идващия ден беше обявено за следствие.

Медицинската сестра Лорън Уорд, в изказването си, си спомня, че е чула „ сходен на хъркане “ звук към 7:50 сутринта и незабавно се почувства загрижена, защото знаеше, че никой в ​​отделението не т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР