Устатата рускиня, която упорито крие годините си и копира едно

...
Устатата рускиня, която упорито крие годините си и копира едно
Коментари Харесай

Мариела Нордел: Захажаева се изпускаше в къщата


Устатата рускиня, която настойчиво крие годините си и копира едно към едно прическата на Лили Иванова, даже не си правила труда да поставя памперс, тъй като го считала за унизително, писа „ Таблоид “.

В миналогодишното шоу на Големия брат обаче нещата излезли отвън надзор. За казуса на Захажаева се схванало по време на задача, в която част от съквартирантите трябвало да я оставят без козметика и гримове по разпореждане на сценаристите. Когато друга участничка се доближила до шкафа, усетила мощно наличие на амоняк във въздуха. Миризмата била толкоз остра и неприятна, че на момичето му прилошало и се наложило 3-4 пъти да тараши, с цел да извърши поставената задача.

Интимният й мирис бил надушен и от другите участници в риалити формата, които се чудели за какво Захажаева не взема ограничения и не постави памперс. От деликатност не й правели забележки, въпреки че словесните й нападки им идвали допълнително и постоянно едвам удържали тематиката за „ нощното шур” зад зъбите си. След като Захажаева се изрече остро по адрес на Мариела Нордел, готвачката не й остана длъжна и на часа популяризира злостната клевета.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР