Устатата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз през последните дни пази пълно мълчание

...
Устатата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз през последните дни пази пълно мълчание
Коментари Харесай

Мегз се покри след скандала, гаджето й-женено

Устатата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз през последните дни пази цялостно безмълвие за обвиняванията, повдигнати против нея от прокуратурата. В инстаграма и във фейсбук профила й няма и думичка за абсурда, при който гаджето й бе арестувано. Вместо това тя популяризира новите си сбирки за зрелостници и дава препоръки за стилните за сезона цветове. Според прокуратурата в Пловдив Мегз е измислила и провела скица за застрахователна машинация в изключително огромни размери.



Дизайнерката, както любовникът й Румен Рончев и братовчед й Лесов са упрекнати, че са излъгали, че лизинговият й джип „ Мерцедес GL” е откраднат, като задачата е била да бъде прибрана застраховката за първокласното возило, оценено на 98 000 лв.. Мегз се измъкна с 10 000 лв. гаранция, само че транспортният необут Рончев, който тя наричаше „ мъжа ми”, бързо се разграничи от нея.
„ Освен мен страдат още 200 души, които са му чиновници! Докато аз съм в ареста, тя се пробва да открадне бизнеса ми. Не мога да кажа по какъв начин е замислена тази схема… Исках да й оказа помощ с тази кола, най-после аз се озовах в ареста”, съобщи в правосъдната зала Румен Рончев. Той съобщи, че е почтен и очевидно е „ трябвало да опере пешкира”. По думите на предприемача сега Мегз се е настанила в офисите им, трансферира дялове във компании и даже тегли пари от банковите им сметки.

Историята замязя на турски сериал, когато в коридорите на съда се появи и брачната половинка на предприемача Зорница Рончева, която съобщи, че знаела за любовната връзка на брачна половинка си с шивачката, само че счита, че е Мегз го е държала с него и го е изнудвала. Също по този начин съобщи, че Рончев персонално е платил гаранцията от 10 бона на Каканашева, а за признателност тя се е барикадирала в офиса му, сменила е охранителната компания и не пуска никого вътре. Според Зорница мъжът й е натопен, а сега дизайнерката се пробва да придобие 51% от фамилните компании. Бивша служителка на транспортната компания „ Розова долина” разяснява пред TrafficNews.bg, че Рончев самичък й е трансферирал дяловете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР