Устата гневно скочи на Ицо Хазарта заради писмото му до

...
Устата гневно скочи на Ицо Хазарта заради писмото му до
Коментари Харесай

Нова Война: Устата Скочи На Ицо Хазарта

Устата яростно скочи на Ицо Хазарта поради писмото му до десницата от последните дни. В дългия текст един от основателите на “Ъпсурт” атакува политиците от “Демократична България”, които през годините е подкрепял, а в този момент го оплювали, тъй като е пял на избирателен концерт на ГЕРБ в Самоков. Изявата провокира хиляди отрицателни коментара, че той сякаш пее против системата, а взема хонорар от същите такива хора.

Безкрайните пояснения на Хазарта явно мощно са подразнили рап сътрудника му, защото той го нападна с ядни думи.

“Ми започвам да се нервирам към този момент, Ицо разгласил отново някакво обяснително писмо за предизборния си концерт! Стана като Камен Донев с писмата си за тези, които не харесват кино лентата му “Уют” (между другото филмът си е… не го бива но хич). Аз пък към този момент, колкото и да желая, не мога да оправдая Хазарта”, съобщи ядосано Иван Динев, както е същинското му име.
Устата, който неотдавна се изявява като комедиен артист, се заканва, че ще се майтапи с “Ъпсурт” на идващото си зрелище.
Певецът е прочут с пиперливия си език и, както споделят хората, не цепи басма на никого. Причината е, че от години той е подложен на гневна акция, че прави дуети с чалга реализатори, което съгласно съперниците му не приляга на един същински рапър. Устата им отвърна с песента “Дебел”, в която атакува наред.

“Правил съм го с гейове, правил съм го с роми”, пее Устата, припомняйки, че има общи песни с Азис и Софи Маринова. Публична загадка е, че Устата изпитва злост към Криско и сходните му реализатори. Във видеото към песента “Дебел” той имитира танца от клипа на Криско и Слави Трифонов.

Устата не пропусна да се пошегува и с мустак №1 на републиката, въпреки този път думите му да са в много по-приятелски звук, написа България през днешния ден. “Милко Калайджиев се отхвърля от политиката и продължава да пее. Жалко”, съобщи рапърът, отчитайки, че след неуспеха на локалните избори за кмет на Свиленград Калайджиев разгласи, че няма желание повече да се явява на избор.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР